Wie schrijft hier?

Isabella Prins

Ik ben geboren in Denemarken, maar woon nu in Nederland, maar ook in Een Ierse geboorte. Ik ben een blogger en een kunstenaar, dus je een aantal van mijn vorige werk hier, hier en hier te vinden.

In 2011 heb ik besloten om te beginnen met het doen van een blog genaamd Ice Cream Girl. Sindsdien doe ik dit. Ik doe het niet voor geld, maar omdat het geeft me het gevoel dat ik iets te delen. Er zijn mensen die van ijs houden, of het nu een goede is, een slechte of een zeer slechte, en ik hoop dat door het delen van mijn liefde met je, dat je op zijn minst een vermoeden hebt van wat ik doe. Een van mijn eerste verhalen gaat over de dag dat ik mijn eerste bestelling kreeg.

In sociale media, u mij doen vrij veel wat ik online doen, maar in het echte leven leef ik een beetje anders. Dus, denk ik, in de ijsbol.

In mijn leven, heb ik altijd al aangetrokken tot dessert, die, in een land met heel veel van het, lijkt een natuurlijke zaak voor mij. Dus, op het gebied van ijs, dit was de eerste keer dat ik ijs voor het dessert ooit had en het was een echte traktatie! Ik begon met de basis, die meestal de meest elementaire: vanille-ijs, melk en melkpoeder. Eerst het vanille-ijs. Het had een prachtige werveling die ik graag voor me beeld. Dan, de melk. Na het mengen van de melk, begon ik suiker en vanille-extract (ongeveer 30 seconden) toe te voegen aan het ijs. Het ijs was klaar en ik schonk het in een container en bedekte het met plastic folie.

Jongeren

Toen ik op 18-jarige leeftijd mijn school afmaakte, veranderde mijn leven. Ik begon met fotograferen en ik heb leuke foto's gemaakt van alles wat ik me kan voorstellen. Nu zit ik op de universiteit en heb ik veel foto's gemaakt van mijn vrienden en mensen die ik heb leren kennen. Ik hou ervan om mensen aan het lachen te maken.

Als ik niet in een foto zit, zie je me op mijn iPhone, tablet of desktop! Mijn man en ik zijn al meer dan 7 jaar samen. In die 7 jaar hebben we vele prachtige avonturen gehad, veel mensen om van te houden, en veel gelachen. Mijn favoriete momenten zijn altijd als we op vakantie of in de stad en we zijn gewoon opknoping uit. Er is altijd iets te doen dat ik kan doen of deel van uitmaken. En toen komen de herinneringen naar me toe. Mijn man en ik houden van ons huis in Nederland en we zijn van plan om daar te verblijven voor een lange tijd. Ik heb altijd graag gereisd, en ik hou van de Nederlanders.