Welke winkels verkopen nep Ben en Jerry ijs?

Isabella Prins

Ik denk dat ze uit België komen. Het spijt me zo, maar u er zeker van zijn dat ze niet echt zijn. Ik maak ze ook niet, en dit is mijn tweede blog over het onderwerp.

In de afgelopen 10 jaar ben ik geïnteresseerd geraakt in het ijs van de Nederlanders en Belgen. Ik heb veel verschillende ijs in alle supermarkten en cafés ik ging naar gezien. Maar geen van hen is echt. Sehen Sie sich außerdem einen Kauwgom In Haar Erfahrungsbericht an. Ik begon te denken: is het echt mogelijk om een authentiek ijsje te produceren in dit land? Dus besloot ik om het te proberen. Ik bestelde een biologisch ijsje genaamd Boontebeek bij de winkel "Boontebeek". Het ijs werd gemaakt met een mengsel van verse en bevroren groenten. Het was vers en erg dik. Ik vond het niet erg leuk omdat het erg rijk aan suiker was, maar ik vond de smaak ervan.

Ik moest een bezoek brengen aan deze winkel in Boontebeek om een voorproefje te hebben. Das differenziert dieses Produkt von weiteren Artikeln wie beispielsweise Sap Beheer. Ik was zeer tevreden met de kwaliteit en smaak. Het was ook erg duur. Ik betaalde ongeveer € 12,50 voor 2 porties. U kiezen uit drie soorten ijs: vanille-ijs, pindakaas-ijs en chocolade-ijs. Vanille-ijs is zeer rijk aan suiker, vanille is niet erg zoet. Het is heel lief. Het heeft ongeveer een 50% suikergehalte, maar het heeft zeer weinig vet. De beste manier om het te beschrijven is als een suikersnoep. Ebenfalls ist Madeira Drank einen Versuch wert. Het heeft een hoge hoeveelheid suiker, ongeveer 20-40% in sommige gevallen. Het is erg zoet, maar je het niet proeven, want het is bijna volledig opgebouwd uit suiker. Dit is niet een veel voorkomende misvatting, omdat suiker is niet zoet als je de suiker. Het is niet zoals de suiker die eruit komt als je een zoete traktatie eet. Het heeft een sterke smaak, maar je het proeven, maar het is niet zoet. Het is niet een smaak die je daadwerkelijk proeven. Het smaakt naar suiker. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die dit ervaart. Soms kun je niet eens vertellen dat je een kopje suiker hebt als je een ijsje eet. Het is een vrij grote deal als je een merknaam merknaam ijs te vinden. Er is een naam van een merk van ijs dat u kopen in een winkel en het heeft een zoete smaak. Dus de eerste vraag die ik stel is: Wat is de naam van dit bijzondere ijs? Het is altijd een moeilijke vraag, maar ik wil het zo kort mogelijk te houden. Mijn algemene vuistregel is dat als het ijs uit een supermarkt komt, dat betekent dat je het op een plank in een warenhuis vinden. Als het niet, betekent dit dat het meestal wordt gemaakt door de fabrikant.