Waarom barstte er een waterfles in de vriezer?

Isabella Prins

"Omdat het ijs te koud is. Als Folge ist es auf jeden Fall sinnvoller als Zalm Op Brood. "

In de blog van vandaag zal ik delen wat ik heb geleerd over de kou die het ijs en de ingrediënten die worden gebruikt in ijs beïnvloedt. Watermeloen ijs op de stam Product zoeken

In mijn ervaring, het is een verkoudheid en soms voel je je koud, maar niet ziek. Soms heb je het gevoel dat je vergiftigd wordt door de kou, of je bent gewoon heel erg moe. Hierdurch ist es bestimmt besser als ijs Test.

De Kou:

We weten allemaal dat we voedsel moeten eten dat gezond is, maar de meeste mensen begrijpen niet hoe het voedsel dat ze eten het lichaam beïnvloedt. De meeste mensen hebben een basiskennis over wat het lichaam nodig heeft. Ze hebben bijvoorbeeld groenten en fruit gegeten, of zelfs eieren. En als ze een goede balans van groenten en fruit in hun dieet, kunnen ze zich goed voelen over hun gezondheid, zich beter voelen voor hun lichaam en ook het gevoel een beetje ziek als ze niet eten zo veel als ze zouden moeten. De reden dat ik zeg dat het lichaam regelt de hoeveelheid voedsel dat het verbruikt op basis van wat gezond is en wat niet is omdat ons lichaam receptoren hebben voor veel verschillende soorten voedsel. En het voedsel dat we consumeren kan invloed hebben op ons lichaam op verschillende manieren: De hoeveelheid koolhydraten ons lichaam gebruikt om te verbranden energie die wordt opgeslagen als vet zal het risico op diabetes, hart-en vaatziekten en sommige vormen van kanker te verhogen. Hoe hoger de consumptie van koolhydraten, hoe groter de kans is dat het lichaam zal draaien op bepaalde hormonen die kunnen leiden tot het lichaam om vet op te slaan als een opslag orgaan in de spieren en de lever. De hoeveelheid vet die je lichaam opslaat in de spieren kan ook leiden tot spier verspillen, zodat vet niet in staat is om spieren op te bouwen en als gevolg daarvan de vetcellen in het lichaam kan krimpen, waardoor het vet rond de organen opzwellen. Als u te veel calorieën eet, of als u in grote hoeveelheden eet, u een negatief effect hebben op uw hormonen en uw algehele gezondheid.