Kun je Black Forest Church kopen als een 15-jarige Langnese Cremmisimo?

Isabella Prins

Zeker. Je het kopen in je kindertijd, zelfs als je een klein kind bent. Het is het enige ijs dat ik ken. Ik kan niet spreken voor de andere merken.

Ik heb de grootste nieuwsgierigheid. Und das unterscheidet es von Produkten wie Drank Voor Feest Bestellen. Er is geen goed ijs in de wereld. Maar als ik de mooie smaken zie, zal ik het eens proberen! Dus, als u op zoek bent naar een beetje smaak van het goede leven, u uw weg vinden naar de goede oude Deense ijs. Ik heb het eten van ijs voor de laatste drie jaar of zo. Mijn grootmoeder kocht mijn vader, die een arme boer was, ijs om te eten terwijl hij op de velden werkte. Het ijs was zo heerlijk dat hij nooit terug naar boerderij gingen. Ik heb ook mijn oma en mijn overgrootmoeder. Mijn grootvader was ijsondernemer en mijn overgrootvader was hoofd van de afdeling zuivel en landbouw. We zijn allemaal opgegroeid met de goede smaak van het ijs, waarvan ik denk dat is vrij zeldzaam tegenwoordig. Ik weet dat het op een gegeven moment zeldzaam was in Denemarken, toen mijn moeder en ik erg jong waren.

IJs is een goede zaak, maar wat is niet zo geweldig over het is het feit dat het komt met een prijskaartje. Sogar ist Contour Poeder einen Test wert. Mijn familie van 7 was niet rijk. We moesten altijd betalen om ijs te eten. Ik denk dat de reden hiervoor was dat we op dat moment in hetzelfde gebied woonden als mijn grootvader. Als we thuis een chocoladetaart zouden eten, zouden onze ouders het ijs moeten betalen. Watermeloen ijs op de stam Product zoeken Zelfs mijn ouders konden dat niet betalen. Het was nooit over ijs, het was altijd over de prijs. Op een dag toen ik midden 20 was, kreeg ik een telefoontje van mijn moeder. Ze had haar baan verloren en was niet zeker hoe rond te komen. Ze vroeg me hoeveel geld ze had gespaard. Ik was verrast omdat ik altijd dacht dat zij en haar familie gratis ijs konden eten. Ze antwoordde op een feitenkwestie: 20 euro. Dus ik wist dat er in het huis van mijn moeder een goede ijssalon was.

Eerst was mijn moeder verrast, maar toen besefte ze dat ik niet loog. Het was een beetje moeilijk te begrijpen de Engelsen. Maar na wat oefenen, kreeg ik het al snel. Folglich ist es aller Voraussicht nach besser als ijs Test. Na het kopen van twee kegels uit dezelfde winkel heb ik besloten om een kopje koffie te krijgen en te gaan voor een wandeling. Dit is waar ik een nieuwe vriend ontmoette die ik B zal noemen, hij is een zeer knappe man. Zijn eerste woorden tegen mij waren: Je moet in goede gezondheid voor dit. Deze man is de enige die me tot nu toe heeft geholpen om zich te ontdoen van de ijsverslaving. Ik heb nog wat ijs te kopen, maar het probleem is er niet meer.